perjantai 15. helmikuuta 2008

Viimein...

Koska aina on vaikea pohtia mistä aloittaa niin totean vain nyt voisi moni opiskelijani olla "äidistä" ylpeä. Jos "irg-galtsu" on minulle edelleen varsin vieras käsite niin eikös tämä nyt kuitenkin kerro jotain edistyksellisyydestä :-)

Siinä missä en ole koskaan ollut kovinkaan tarkka kodin siivouksesta en myöskään tekstiä tuottaessa kirjotusvirheistä, joten annettakoon sekin anteeksi. Pahimmista ajatushäiriöistä aion syyttää äitiyden tuomaa keskittymisen puutetta, jos siis joskus kummastelet ajatuksiani, syynä on todennäköisesti kiire poistaa lapsen kättä kukkaruukusta ja siinä kiireessä väärään ajankohtaan painettu "julkaise teksti".

Koska tämä rakas tyttäreni ei vielä ole kovin valmis keskustelemaan politiikasta äitinsä kanssa, voi hyvinkin olla, että käytän tätä kanavaa omien poliittisten tuntojen läpi käymiseen... Jostain syystä kotona olo aiheuttaa minun kaltaiselle tekevälle naiselle pientä tuskaa. Nautin toki ihanan lapseni seurasta, mutta kun on tottunut elämään ja tekemään ihmisten kanssa on kotona välillä vähän turhan "hiljaista". Mutta tästä se nyt lähtee, tämäkin ajatusten purku...

Ei kommentteja: